4.26.2013

Bērnudārzs.


Krāpu šo blogu ar dzīvi. Nesanāca man pēdējā laikā neko sarakstīt - pasākumu plānošana, ciemošanās pie krustbērna un vēl neliela paballēšanās, kā arī mācības dod par sevi zināt, bet tagad kad tāds piekusums uznācis un viss sakrājies uz dvēseles tā, ka nu jau iet pāri ir kaut kas jāuzraksta, lai pilnīgi nesajuktu prātā.

4.08.2013

Sērfošanas piedzīvojumi un izaicinājumi

 
Draudzene man atsūtīja linku uz kādu ļoti interesantu mājas lapu. Sākumā jāpiereģistrējas un tad izvēlies no saraksta kategorijas kuras Tevi interesē un tad tik "stumble" uz priekšu. Lapa pēc atzīmētajām kategorijām meklē tīmekļa lapas visa internetā. Tā var atrast ļoti pat daudzas interesantas lapas kurām tā vienkārši neuzdursies internetā.
Uzgāju daudzas interesantas lapas. Manu aci piesaistīja "to do" saraksti kā arī "challenges for days" izdomāju, ka nelielai jautrība salikšu šos sarakstus kopā un 30 dienas tā arī darīšu.

4.06.2013

Random jautājums...


Kad uzmācas garlaicība tad visādas muļķības nāk galvā... Pieķēru sevi pie domas ,ka sen neesmu kādam uzmākusies ar random jautājumiem... oh well... here you go.. man nav žēl... :D

Šodienas random jautājums: "Tev garšo zābaki?"

Visiem viena valoda?


Šodien kāds uzdeva interesantu jautājumu "Why can't all the world speak in one language - English?" pats dīvainākais tajā bija tas, ka to uzdeva latviete (dzīvo Latvijā un runā arī latviski). Izdomāju atbildēt uz šo dīvaino jautājumu un tad nedaudz arī ieskatīties dziļāk.

Lai arī tvitterī atbildēju, ka tas nebūtu nemaz tik burvīgi un vienkārši - te vēlējos apskatīt no abām pusēm. Kā sacīt jāsaka - dot iespēju abām stāsta pusēm.

Sāksim ar iztēles iedarbināšanu.