2.22.2013

Neliels murgojums



Un atkal jau „cepī” tas, ko izlasīju šodien internetā. Varbūt tāpēc, ka saskatīju tur patiesību, varbūt tas, ka man ir savs viedoklis par to un es nespēju paklusēt... oh well... lai nu kā, bet atkal raksts lido Jūsu virzienā.
Sākumā atbildēšu uz jautājumiem, kurus izlasīju...

Tātad, sievietes, kādēļ jūs esat tādas sadomazohistiskas $%^#zas?
1.Tapēc, ka sirds vēlas to ko vēlas... protams varētu jau izvēlēties to jauko puisi.. un es pazīstu meitenes kuras tā arī dara un izvēlas to jauko pūkaino un ir kopā ar viņu, kaut gan patīk tas "sliktais" zēns un katru reizi kā viņš paiet garām nodod sevi ar vienu vienīgu acu skatienu, bet viņu jaukie pūkainie ir uzvilkusi „rozā brilles” un to neredz un labi vien ir, ja viņiem abiem tā ir labi tad lai tikai tā turpina... Bet to jau arī varētu pieskaitīt pie mazohisma, moka sevi, lai tam jaukajam un pūkainajam būtu labi.
Izvēloties to "slikto" zēnu uz kādu laiku tas mazohisms pazūd, jo viņš cenšas. Protams līdz noteiktam brīdim, kad parādās viņa īstās krāsas un viņš sāk „koļīties” klāt pirmajiem „miņukiem”, kas paskrien garām. Bet to pašu arī varētu teikt par jums - puišiem, kāpēc Jums patīk tās maitas? Jo lielāka maita, jo labāk, paši vien esat tādi paši kā mēs meitenes, vienkārši tam nepievēršat uzmanību, jo uzvelkat savas „rozā brilles” un tad cepas par citiem...
2. Pie otrā punkta laikam nāksies piekrist, bet nu jūs arī labi mākat šantažēt, ja ne ar seksu, bet gan ar visu pārējo gan, rotaslietas, drēbes, kurpes, mašīna (brauciens mašīnā), vakariņas u.t.t. Vienmēr jau redz to visu slikto tikai pretēja dzimumā, nevis sev līdzīgajos...
3.Tiešām ... tikai vīriešiem? Kāpēc? Jo „redzējoties” viņiem sāp kad redz ka otrs atrod otro pusīti, apprecas un izspiež pāris kucēnus. Nu vai ziniet, bet kapēc ja jūs pamestu mūs un tad jūs piedāvājat palikt draugiem un meitene puisi mīl tik ļoti, ka labāk izvelētos būt draugiem, nevis nekam, jo tā taču ir labāk un tad mums būtu jāskatās kā tas čalis atrod kādu blondīni ar DD izmēra krūtīm, aprec un tad izspiež pāris kucēnus. (Vienīgais pozitīvais šajā situācijā... blondīne pēc kucēniem pieņemas svarā un viņas DD pārvēršas par F un viņas "0" izmērs pārvēršas par 16... (evil laugh))
4. Tur es tikai piekrītu. Neko pretī nespēšu pateikt, jo tās blondīnes (vārdu izmantoju kā stulbuma apzīmējumu nevis matu krāsu) un solārijs un tas make-up's... aaaaaa.... why? NO..Enough..
Bet par to, ka jo vairāk smadzenēs rievu, jo interesantākas - nepiekritīšu... Cik man pazīstamu čaļu jau ir izvēlējušies tās blondās, pārkrāsotās, pārauļojušās muļķes... oh well... Sava taisnība jau ir tajā, ka jo vairak krāsojas jo lielāku uzmanību pievērš... un nemuļķosim sevi jums meitenēs vairāk piesaista izskats, nevis smadzeņu rievas, jo kad jūs tuvojaties kādai meitenei un izmaksājat dzērienus, nu ne jau jūs piesaistīja viņās smadzeņu rievas, bet gan viņas „miņuki”, kājas, krūtis, seja, make-up's, iedegums utt...
5.nav tāds īstais un neviens viņu arī diži negaida. Vairāk jau gaida tādu kura dēļ visi citi vienkārši viņas acīs paliek par neīstajiem (pat ja viņas prātā izstrādātajam ideālam viņš līdzinās uz kādiem 5%).
Manuprāt visu uzrakstīju ko domāju, pārsvarā jau tāpēc, ka es nekad neesmu piekritusi citu viedokļiem un ir jāiespītējas un jāuzraksta kaut kas pretī.
Pirmais raksts pēdējā gada laikā. Un ir par kaut kādām muļķībām... oh well..

No comments:

Post a Comment